Contactinformatie
Résonance
Verhuur, in- en verkoop, reparaties van strijkinstrumenten

Hoewel Résonance geen winkel is zal in verband met de aangescherpte coronaregels ingaande 15 december, bezoek aan de werkplaats beperkt moeten worden. Teruggeven van huurinstrumenten wordt uitgesteld tot na half januari. U hoeft bij kwartaal-overschrijding geen extra huur te betalen. Reparatie-opdrachten worden niet meer aangenomen, taxaties niet gedaan. Snaren en toebehoren zult u op internet moeten kopen. Alleen voor nieuwe huurders, voor mutaties en voor de allernoodzakelijkste reparaties van huurinstrumenten is nog ruimte. Het maximale aantal bezoekers in de werkplaats zal twee zijn. U dient ook een mondkapje te dragen, uitgezonderd kinderen tot 13 jaar. Als ik u niet zie voor de Kerst wens ik u alvast prettige Kerstdagen en een rustig en beschouwelijk oud en nieuw./> Gerard Doustraat 149
1073 VV Amsterdam
Tel: 020-3207585
0619462442
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
dinsdag-donderdag 13.00 - 17.00 uur
vrijdag: 13.00 - 17.00 uur
zaterdag 11.00 - 14.00 uur

LET OP! GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN. Meer informatie over bereikbaarheid vindt u hieronder.
 
 
De Gerard Doustraat
De Gerard Doustraat loopt parallel aan de Albert Cuyp(-markt)en bevindt zich tussen de markt en de Stadhouderskade. De winkel is gevestigd in de nabijheid van de Albert Heijn aan het pleintje van de 1e Sweelinckstraat. Let op: de nummering van de Gerard Doustraat lijkt door te lopen in de Quellijnstraat, maar doet dat niet.
 
Met de auto
De parkeerplaatsen in de Gerard Doustraat zijn meestal bezet. Het is handiger te parkeren in de parkeergarage ter hoogte van de Dirk v.d. Broek in de 1e van der Helststraat. Voor laden en lossen kunt u tijdelijk op de stoep gaan staan bij de winkel.
 
Met het openbaar vervoer
Tram: 4, 7 10 en 25: uitstappen bij Stadhouderskade of Weteringschans.
 

Grotere kaart weergeven